Η LG Business Solutions μεγάλος χορηγός της 2ης ημερίδας Building Show

16 Ιανουαρίου 2024 Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στο πλαίσιο της σταθερής δέσμευσής του να υποστηρίζει διακεκριμένα συνέδρια και πρωτοβουλίες, το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) ανακοινώνει τη μεγάλη χορηγία του στην 2η ημερίδα BUILDING SHOW.

Η ημερίδα  έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Διοργανώνεται από τις εκδόσεις ΚΤΙΡΙΟ και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Ως μεγάλος χορηγός, η LG Business Solutions επιβεβαιώνει την αφοσίωση της στην προώθηση της καινοτομίας και της βιώσιμης ανάπτυξης στους τομείς της αρχιτεκτονικής και των κατασκευών. Αναφερόμενος στη συνεργασία τους με την ημερίδα, ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics, σημείωσε: «Η συμμετοχή μας στην ημερίδα BUILDING SHOW συνάδει με τη δέσμευση της LG Business Solutions στην προώθηση της προόδου στον τομέα των ενεργειακά αποδοτικών κατασκευών. Ως πρωτοπόροι του κλάδου, είμαστε ενθουσιασμένοι που ευθυγραμμίζουμε το brand μας με μια εκδήλωση που δίνει έμφαση στις πρακτικές βιώσιμης δόμησης και στην πρωτοπορία».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μεγάλες εταιρείες θα παρουσιάσουν σύγχρονες ιδέες και ποιοτικά ενεργειακά κτίρια και θα τονίσουν την κρίσιμη σημασία του ενεργειακού σχεδιασμού και της πιστοποίησης των κτιρίων. Απευθυνόμενη σε επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου, η εκδήλωση υπόσχεται να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη των επιχειρηματικών επενδύσεων σε ενεργειακά κτίρια και στην ανάδειξη της ζωτικής συμβολής των γραφείων μελετών στην αναβάθμιση της ποιότητας του δομημένου περιβάλλοντος στην Ελλάδα.

Σημαντικές προσωπικότητες, όπως ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα τιμήσουν την εκδήλωση και αναμένεται να μιλήσουν, μεταξύ άλλων, για τις ενεργειακές πιστοποιήσεις και την ουσιαστική επίδραση τους στη σύγχρονη κατασκευαστική σφαίρα.