Τα Σεμινάριά μας

Γνωρίστε τα σεμινάρια της LG. Τακτικά ή κατόπιν ζήτησης, online ή σε αίθουσα, ένα είναι βέβαιο: Θα βρείτε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Το τμήμα Business Solutions της LG Hellas διοργανώνει σε μόνιμη βάση μία σειρά από σεμινάρια που καλύπτουν πολλαπλές πτυχές, τόσο των προϊόντων Κλιματισμού & Θέρμανσης όσο και των προϊόντων Information Display.

Τακτικά σεμινάρια

Τα σεμινάρια αυτά επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και μπορείτε να εγγραφείτε για συμμετοχή στην ημερομηνία που σας εξυπηρετεί. Τα τακτικά σεμινάρια καλύπτουν πλήθος θεμάτων και μπορούν να πραγματοποιούνται σε αίθουσες της LG, σε αίθουσες τρίτων ή και online.

Δείτε εδώ τα τακτικά σεμινάρια Information Display και εδώ τα τακτικά σεμινάρια Κλιματισμού & Θέρμανσης

Σεμινάρια κατόπιν ζήτησης

Πέραν των τακτικών σεμιναρίων όμως, η LG Hellas, σας δίνει τη δυνατότητα να ζητήσετε τη διοργάνωση σεμιναρίων για θέματα που σας ενδιαφέρουν και που δεν καλύπτονται απο τα τακτικά σεμινάρια. Αυτά τα σεμινάρια φέρουν την ένδειξη “Κατόπιν ζήτησης”, και θα πρέπει να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας προκειμένου να συγκεντρωθούν οι σχετικές συμμετοχές και να προγραμματιστεί το αντίστοιχο σεμινάριο.

Δείτε εδώ τα σεμινάρια κατόπιν ζήτησης Information Display και εδώ τα σεμινάρια κατόπιν ζήτησης Κλιματισμού & θέρμανσης