Γνωρίστε τη νέα LED All-in-One οθόνη 136 ιντσών της LG, μια εντυπωσιακή λύση για παραγωγικά και λειτουργικά MeetingRooms

16 Ιανουαρίου 2024 Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG), ο κορυφαίος πάροχος προηγμένων λύσεων ψηφιακής σήμανσης, παρουσιάζει τη νέα LED Signage οθόνη 136 ιντσών της σειράς LG LED All-in-One Smart, την LAEC015-GN. Σχεδιασμένη για meeting rooms, αυτή η πρωτοποριακή All-in-One LED οθόνη προσφέρει στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς μια ασυναγώνιστη λύση για την προβολή ζωντανού και ελκυστικού περιεχομένου κατά τη διάρκεια παρουσιάσεων, εταιρικών συνατήσεων και συνεδριών τηλεδιάσκεψης. Με προηγμένα χαρακτηριστικά και εξαιρετική οπτική απόδοση, η LAEC015-GN ανεβάζει το επίπεδο στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούν και συνεργάζονται οι ομάδες.

Η LAEC015-GN διαθέτει κομψό και λεπτό σχεδιασμό, με βάθος μόλις 36,5 χιλιοστά, γεγονός που την καθιστά ιδανική για μικρές αίθουσες. Με υψηλή ανάλυση 1.920 x 1.080 και Pixel Pitch 1,56 mm, η LED οθόνη εξασφαλίζει ότι όλες οι εικόνες και τα βίντεο εμφανίζονται με εξαιρετική ευκρίνεια και διαύγεια, ακόμη και σε κοντινές αποστάσεις. Επίσης, με φωτεινότητα 500 nits, η LAEC015-GN αποδίδει ζωντανά και ρεαλιστικά χρώματα, καθιστώντας την ιδανική για παρουσιάσεις, προβολές πληροφοριών και άλλο περιεχόμενο που απαιτεί υψηλό οπτικό αποτέλεσμα.

Η εντυπωσιακή LED οθόνη 136 ιντσών έρχεται σε συσκευασία “all-in-one”, με ενσωματωμένο χειριστήριο και ηχείο. Ξεχωρίζοντας για την ασύγκριτη άνεση που προσφέρει, η LAEC015-GN εγκαθίσταται εύκολα, καταργώντας την ανάγκη για ελεγκτή (controller & configurator). Μετά από μια απλή διαδικασία εγκατάστασης , η οθόνη μπορεί να ενεργοποιηθεί με το τηλεχειριστήριο, ακριβώς όπως μια οικιακή τηλεόραση. Η οθόνη διαθέτει επίσης ένα ισχυρό τετραπύρηνο SoC (System on Chip), το οποίο της επιτρέπει να εκτελεί πολλές εργασίες ταυτόχρονα, παρέχοντας ομαλή αναπαραγωγή περιεχομένου. Επιπλέον, η smart πλατφόρμα LG webOS  προσφέρει ευκολία στους χρήστες, με διαισθητικό περιβάλλον χρήσης (GUI) και παρέχει απλά εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών, όπως SDK, SCAP και δείγματα εφαρμογών, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για System integrators ή/και προγραμματιστές.

Η διαδικασία εγκατάστασης της σειράς All-in-One Smart είναι ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη. Οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν την οθόνη ασφαλίζοντας τα δύο πλαίσια που περιλαμβάνονται στο flight kit και τοποθετώντας σε αυτά κάθε μονάδα LED οθόνης . Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, απομένει μόνο η σύνδεση του καλώδιού τροφοδοσίας . Παράλληλα, η οθόνη έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να συντηρείται εύκολα από την πρόσοψη, σε περίπτωση οποιασδήποτε βλάβης που σχετίζεται με τη μονάδα LED ή την πλακέτα συστήματος.

Τέλος, το τηλεχειριστήριο Magic Remote  της LG βελτιώνει την εμπειρία χρήσης της οθόνης. Με τη διαισθητική διεπαφή του, οι χρήστες μπορούν εύκολα να επιλέγουν και να περιηγούνται στο μενού της οθόνης, όπως με τη χρήση ενός ποντικιού. Ο δρομέας του τηλεχειριστηρίου λειτουργεί επίσης ως δείκτης λέιζερ, επιτρέποντας στους χρήστες να επισημαίνουν σημαντικές πληροφορίες κατά τη διάρκεια παρουσιάσεων. Επιπλέον, το πρόσφατα προστιθέμενο κουμπί “FREEZE” στο τηλεχειριστήριο επιτρέπει στους χρήστες να παγώσουν προσωρινά την οθόνη στον υπολογιστή, ώστε να μην φαίνεται η διαδικασία αλλαγής του περιεχομένου .

Η νέα LED Signage οθόνη LAEC015-GN είναι μια συναρπαστική προσθήκη στη σειρά προϊόντων της LG. Είναι ένα ευέλικτο, αξιόπιστο και υψηλής ποιότητας προϊόν, το οποίο προσφέρει μια σειρά χαρακτηριστικών που το καθιστούν ιδανική επιλογή για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.