Απογειώστε την παραγωγικότητά σας με τη νέα κυρτή οθόνη ultrawide WQHD 34 ιντσών της LG

16 Ιανουαρίου 2024 Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει το νέο, κορυφαίο monitor, την Curved UltraWide™ WQHD 34 ιντσών οθόνη (μοντέλο LG 34WR50QC-B). Έχοντας σχεδιαστεί για να ξεπερνά τα όρια του multitasking και να επαναπροσδιορίζει την οπτική αρτιότητα, αυτή η οθόνη θέτει νέα πρότυπα για τους επαγγελματίες που αναζητούν επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς.

Η νέα LG UltraWide WQHD (3440 x 1440) οθόνη, που διαθέτει εντυπωσιακή καμπυλότητα 1800R και αναλογία 21:9, αποτελεί έναν εξαιρετικό “καμβά” για εργασία. Οι επαγγελματίες μπορούν να διαχειρίζονται εύκολα διάφορα προγράμματα ταυτόχρονα, βελτιώνοντας τη ροή εργασίας και ενισχύοντας την παραγωγικότητά τους Επιπλέον, με τη λειτουργία picture-by-picture, που διαθέτει το μοντέλο LG 34WR50QC-B, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να βλέπουν και να επεξεργάζονται περιεχόμενο από δύο υπολογιστές σε μία μόνο οθόνη. Έτσι, επιτυγχάνεται μια βελτιστοποιημένη εμπειρία εργασίας, χωρίς την ανάγκη εναλλαγής μεταξύ πολλαπλών οθονών.

Οι χρήστες αποκτούν πλήρη έλεγχο των ρυθμίσεων της οθόνης μέσω του OnScreen Control της LG 34WR50QC-B,   που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να περιηγηθούν και να προσαρμόσουν χωρίς κόπο διάφορες επιλογές της οθόνης. Παράλληλα, η λειτουργία του Screen Split επιτρέπει τον εύκολο διαχωρισμό της επιφάνειας της οθόνης, ανταποκρινόμενη στις επιμέρους εργασιακές ανάγκες και μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητα.

Η νέα οθόνη αξιοποιεί την υποστήριξη του βιομηχανικού προτύπου HDR10 και διαθέτει μια εντυπωσιακή χρωματική γκάμα sRGB 99%, προσφέροντας ζωντανά και ρεαλιστικά χρώματα και εξασφαλίζοντας μια συναρπαστική οπτική εμπειρία. Επιπλέον, η Reader Mode παρέχει πιο άνετες συνθήκες για ανάγνωση, μειώνοντας τις εκπομπές μπλε φωτός.

Τέλος, η LG 34WR50QC-B προσφέρει πρόσθετη άνεση μέσω της σειράς επιλογών συνδεσιμότητας που διαθέτει. Με δύο HDMI 2.0 και DisplayPort 1.4, αυτή η οθόνη προσφέρει πολλαπλές θύρες για να φιλοξενήσει διάφορες συσκευές και περιφερειακά.

Το μοντέλο 34WR50QC-B όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel.