Εργονομική καινοτομία με τις νέες οθόνες LG Ergo Dual

16 Ιανουαρίου 2024 Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ψηλά θέτει τον πήχη το τμήμα Business Solutions της LG Electronics στις λύσεις που προσφέρει για το νέο δυναμικό εργασιακό περιβάλλον. Με τo σύστημα διπλής οθόνης LG Ergo Dual 27QP88D, αναβαθμίζει τα πρότυπα για τους σύγχρονους σταθμούς εργασίας.
Η σειρά LG Ergo, βασισμένη σε υψηλές προδιαγραφές εργονομικής καινοτομίας, συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας, με τη δημιουργία μιας άνετης και σταθερής στάσης του σώματος. Το διπλό σύστημα οθόνης έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά με γνώμονα τον χρήστη και τις ανάγκες του και αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία είτε εργάζεται από το σπίτι είτε βρίσκεται στο εταιρικό του γραφείο.


Το νέο μοντέλο 27QP88D διαθέτει βελτιωμένη δυνατότητα ρύθμισης ύψους και περιστροφής. Η αυξημένη ευελιξία της βάσης Ergo Dual προσφέρει:
• εκτεταμένη εργονομική δυνατότητα επιλογής των ρυθμίσεων επέκτασης, ανάσυρσης, περιστροφής στον κατακόρυφο άξονα, περιστροφής στον οριζόντιο άξονα, ύψους, κλίσης, διάφορες διατάξεις όπως «Side by Side», «Center-Portrait», «Pivot» και «Stacked» , καθώς και
• υψηλή παραγωγικότητα, αυξάνοντας την εστίαση και την εμπειρία του χρήστη.


Το μοντέλο 27QP88D ανάλυσης QHD 2560 x 1440, εξοπλισμένο με πάνελ IPS, κομψό σχεδιασμό και δυνατότητα εύκολης εγκατάστασης αναπαράγει λεπτομερείς εικόνες και ακριβή χρώματα. Αποτελεί, λοιπόν, κατάλληλη επιλογή για χρήση καθημερινών εφαρμογών, αλλά και για επεξεργασία εικόνας και video, εξασφαλίζοντας στον χρήστη απρόσκοπτη, άνετη και ιδιαίτερα παραγωγική εργασία. Επίσης, το σετ οθονών είναι συμβατό με το υψηλό δυναμικό εύρος HDRTM 10, υποστηρίζοντας συγκεκριμένα επίπεδα χρωμάτων και φωτεινότητας.


Με τα USB Type-C και DisplayPort, η διπλή οθόνη Ergo Dual της LG υποστηρίζει τη δυνατότητα αλυσιδωτής σύνδεσης (Daisy Chain). Έτσι, ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει έναν παραγωγικό σταθμό εργασίας, συνδέοντας δύο οθόνες κι έναν φορητό υπολογιστή με τη χρήση ενός καλωδίου DP και ενός καλωδίου USB Type-C. Με την τεχνολογία USB-C, μπορεί να φορτίζει τον συνδεδεμένο φορητό υπολογιστή, ενώ ταυτόχρονα μεταφέρει το περιεχόμενο της οθόνης, καθώς και δεδομένα.
Όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με τρία χρόνια συνολική εγγύηση και εγγύηση 0 pixel.