Η Ακαδημία μας

Μέσα από ολοκληρωμένους εκπαιδευτικούς κύκλους προγραμμάτων, τα σεμινάρια της Ακαδημίας καλύπτουν τις ανάγκες της συνεχούς εκπαίδευσης των επαγγελματιών όσον αφορά τις τεχνολογίες και την εγκατάσταση ξενοδοχειακών τηλεοράσεων, επαγγελματικών οθονών Digital Signage και συστημάτων επαγγελματικού κλιματισμού, εξαερισμού, αλλά και παραγωγής ζεστού νερού.

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων αναρτάται κάθε μήνα στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας και αποτελείται από σεμινάρια τα οποία διεξάγονται online, από εκπαιδεύσεις που πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία, είτε εντός, είτε εκτός των εγκαταστάσεων της LG, καθώς και από σεμινάρια κατ’ απαίτηση (on demand). Με αυτόν τον τρόπο, όλοι οι επαγγελματίες, έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν να ενισχύουν την κατάρτισή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η LG B2B Ακαδημία ιδρύθηκε το 2009 και στηρίζει τα τελευταία 15 χρόνια τους επαγγελματίες με επιμορφωτικά σεμινάρια που καλύπτουν τις ανάγκες συνεχούς εκπαίδευσης και ενημέρωσής τους σχετικά με τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες στις λύσεις Information Display και στα συστήματα Κλιματισμού & Θέρμανσης.

Οι άρτια καταρτισμένοι εκπαιδευτές είναι εξειδικευμένα στελέχη της LG με τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στην αγορά και στα προϊόντα της εταιρείας.

Μέσα στην πολυετή λειτουργία της Ακαδημίας έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 1.100 εκπαιδευτικά σεμινάρια. Ιδιαίτερα στην περίοδο της πανδημίας, πραγματοποιήθηκαν 100 online σεμινάρια τα οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 2.000 επαγγελματίες.

Στους εκπαιδευτές της LG B2B Ακαδημίας, συγκαταλέγονται μερικά από τα πλέον άρτια καταρτισμένα και καταξιωμένα στελέχη της LG όπως οι:

Γιώργος Αναγνωστάκης
Χρήστος Γκέκας
Παναγιώτης Ζαχάκης και
Χρήστος Καλαράς