Το ξενοδοχείο Cook’s Club Corfu επιλέγει LG Pro:Centric Smart Infotainement τηλεοράσεις

16 Ιανουαρίου 2024 Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics συνεργάζεται με ένα ακόμη μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα, αναλαμβάνοντας τον εξοπλισμό των χώρων και των δωματίων του. Συγκεκριμένα, το τμήμα LG Business Solutions ολοκλήρωσε με επιτυχία τη συνεργασία του με το ολοκαίνουργιο, premium ξενοδοχείο «Cook’s Club Corfu», το νέο μέλος του διεθνούς ομίλου ξενοδοχείων Cook’s Club στα ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα, για την προμήθεια και εγκατάσταση LG ξενοδοχειακών τηλεοράσεων στα 195 πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια του.

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά των LG Smart ξενοδοχειακών τηλεοράσεων που ενσωματώνουν το Infotainment σύστημα Pro:Centric Direct σε συνδυασμό με την  αξιοπιστία και την αποδεδειγμένη τεχνογνωσία της εταιρείας ειδικά στον ξενοδοχειακό κλάδο, κατέστησαν την LG τον ιδανικό συνεργάτη για την παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας με σκοπό τη βέλτιστη απόλαυση της διαμονής των επισκεπτών και λειτουργίας της ξενοδοχειακής μονάδας.

Το τμήμα LG Business Solutions εξόπλισε τα δωμάτια φιλοξενίας με συνολικά 198 ξενοδοχειακές τηλεοράσεις LG της σειράς US662H 43 ιντσών, οι οποίες συνδυάζουν την εξαιρετική απόδοση στην εικόνα, τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και πλήθος μοναδικών ξενοδοχειακών λειτουργιών. Οι LG ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της σειράς US662H  υποστηρίζουν την ξενοδοχειακή πλατφόρμα Pro:Centric Direct και προσφέρουν στους διαχειριστές των ξενοδοχείων ένα εύρος καινοτόμων χαρακτηριστικών, που αναδεικνύουν την εταιρική ταυτότητα, παρέχουν ένα εύχρηστο περιβάλλον χρήσης και μοναδικές έξυπνες λειτουργίες και παράλληλα άμεση πρόσβαση σε μια ποικιλία υπηρεσιών.