Απολαύστε ένα ζεστό και ευχάριστο σπίτι με τις αντλίες θερμότητας LG

16 Ιανουαρίου 2024 Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Αν οι χαμηλές θερμοκρασίες και το τσουχτερό κρύο σας κάνουν να θέλετε να μείνετε όλη την ώρα μέσα στο σπίτι, τότε η απόλαυση ενός ζεστού και ευχάριστου εσωτερικού περιβάλλοντος κρίνεται επιτακτική ανάγκη. Η LG Electronics πιστή στο όραμα της για μια καλύτερη ζωή για όλους, καλύπτει την ανάγκη σας για ένα ζεστό, άνετο αλλά και οικονομικό σπίτι με τις κορυφαίες αντλίες θερμότητας LG Therma V.


Η ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα που προσφέρουν οι αντλίες θερμότητας της LG, δημιουργούν τη θαλπωρή που όλοι έχουμε ανάγκη, βοηθώντας μας να χαλαρώνουμε και να αποφορτιζόμαστε από τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας. Οι αντλίες θερμότητας αέρα και νερού LG Therma V που αντικαθιστούν τους λέβητες αερίου, προσφέρουν θέρμανση με υψηλή απόδοση, ακόμη και όταν οι εξωτερικές θερμοκρασίες πέφτουν ως και στους -25°C, ενώ χάρη στη βιώσιμη τεχνολογία που ενσωματώνουν σας βοηθούν να μειώσετε το ενεργειακό κόστος και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του σπιτιού σας.

Επίσης, δεν χρειάζεται να περιμένετε με τις ώρες να ζεσταθεί το νερό για ένα χαλαρωτικό ντουζ ή ακόμη και για το πλύσιμο των πιάτων σας, καθώς με τις αντλίες θερμότητας LG THERMA V, απολαμβάνετε ζεστό νερό όλο τον χρόνο.
Επιπλέον, οι αντλίες θερμότητας LG THERMA V είναι ενεργειακής κλάσης Α+++ και μπορούν να παράγουν έως και 4 φορές 3 περισσότερη θερμική ενέργεια από όση χρειάζονται για να λειτουργήσουν.

Το κόστος απόκτησης μιας αντλίας θερμότητας μπορεί να μειωθεί με τη χρήση προγραμμάτων επιδότησης, όπως το πρόγραμμα «Εξοικονομώ» και «Εξοικονομώ και Επιχειρώ» σύμφωνα με τους όρους που προβλέπει το κάθε πρόγραμμα».

Με την αγορά μιας αντλίας θερμότητας από την LG, να είστε σίγουροι πως θα απολαμβάνετε αποτελεσματική θέρμανση στο σπίτι σας, κάνοντας παράλληλα μία επένδυση που αποδίδει.